15-10-2023, zowel voor als achter de sluizen wordt druk gewerkt door o.a. DEME met het verwijderen van de grond van de landtongen, achter de nieuwe sluis is deze al behoorlijk verwijderd, de grond wordt voor de sluizen afgevoerd door o.a. de PALLIETER die via een drijvende leiding is verbonden met de cutterzuiger AMAZONE, de multicat PANDA assisteert daarbij bij het koppelen van de leiding. Vandaag arriveerde de backhoe dredger SAMSON in Terneuzen met de GPS AVENGER en MULTRATUG 22. een paar opnames onder zeer wisselende weersomstandigheden ….

 

Eén gedachte over “Werkzaamheden Terneuzen, 15-10-2023”

  1. Bonte Pierre schreef:

    Goeie morgen, prachtig door weer en wind, leven met moeder natuur, aanvoelen, tijd tekort om te genieten met liefde voor deze uitdagingen, elke dag opnieuw.
    Aplus Pi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *