Over

Op TUGSPOTTERS.COM vindt u de allerlaatste sleepvaartnieuwtjes, foto’s van sleep- en duwboten, bergingsvaartuigen, offshore, de vele rederijen met al hun activiteiten, en verder alles wat er ook maar iets mee te maken heeft.

Dankzij de inzet van de vele fanatieke “spotters” en niet te vergeten de diverse sleepvaartbedrijven welke hun nieuws hier online kunnen en willen publiceren, is TUGSPOTTERS.COM een van de toonaangevende sites geworden binnen deze grote maar vooral boeiende bedrijfstak.

Lees de laatste nieuwtjes op sleep, berging en offshore gebied, maar ook niet te vergeten de reisverslagen en reportages gemaakt door bemanningen.

Heeft u ook nieuws, foto’s of andere items die een aanvulling kunnen zijn op de site dan kunt u deze mailen naar info -at- tugspotters.com. Alle inzendingen worden zo snel mogelijk beoordeeld en geplaatst! Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Bijna dagelijks ontvangen we veel foto’s, waarmee wij heel blij zijn. Helaas kunnen deze niet allemaal geplaatst worden maar ze worden wel bewaard in ons archief zodat ze altijd nog kunnen worden gebruikt bij nieuwsitems enz.