Op 14-04-2023 een tourtje naar Amsterdam via de Ringvaart van de Haarlemmermeer gemaakt en daar enkele plaatjes geschoten. De ACHILLES Z (ex-Havila Neptune) & THESEUS Z (ex-Havila Mars) lagen bij Damen (NDSM) werf. De AEGIR lag op een bok bij de Damen werf in Amsterdam, de BARCA bracht een bakje naar de Houthaven in Amsterdam en de EOS & KLEINE KOOS lagen in de Houthaven.
De ZEUS, een oude bekende een onderdeel van een Rijnsleepboot van lang geleden nu als instructielokaal voor de offshore, De IJSVOGEL lag in de Ringvaart van de Haarlemmermeer bij Aalsmeerderbrug, de KOLONIËN lag ook in de Ringvaart maar dan bij Weteringbrug.
Hier nog een plaatje van een oude marine boot, de EEMS, en nog een oude marine onderzeeboot en als laatste een onbekend bootje ook in de Ringvaart van de Haarlemmermeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *