De MULTRATUG 3, 6, 9, en 32 hebben vanmorgen een RIG AXIMA geschift vanaf de Westhofhaven naar de Kalloothaven waar het zware ladingschip TRIUMPH afgezonken lag te wachten om de AXIMA aan dek te nemen.

De TRIUMPH werd gaande gehouden door de MULTRATUG 19 en MULTRATUG 20 .

Bij het plaatsen van het RIG op de TRIUMPH werden hand en spandiensten verleend door een paar VLB bootjes, met name het overvaren van draden en tijdelijk bijduwen in de zij was aan hun uitbesteed.

Vanavond zal een tweede RIG worden verschift en uiteindelijk ook op de TRIUMPH worden geplaatst.  Morgen zal in de loop van de dag als laatste nog een kleine ponton erbij worden gezet.

2 gedachtes over “MULTRATUG(s) shiften booreiland AXIMA in Sloehaven Vlissingen”

  1. bram goeree schreef:

    hoi even een vraag. mag ik of willen jullie deze foto’s plaatsen op de site Slepen en Bergen op de Westerschelde .weet zeker dat er een hoop mensen deze serie mooi vinden .m vr gr Bram Goeree

  2. Mogguh. Iedereen staat vrij om de link naar ons artikel te delen op welke site / media dan ook , geen probleem. Zorg er wel voor dat die FB pagina geen directe copy wordt van http://www.tugspotters.com SVP . Dus even de pagina / url linken is geen probleem .

    https://www.tugspotters.com/app/content/2022/10/multratugs-shiften-booreiland-in-sloehaven-vlissingen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *