MULTRATUG 18 met  Barge LOUISE via rede Vlissingen naar Antwerpen, stuurboot MULTRATUG 20

3 gedachtes over “MULTRATUG 18”

 1. bram goeree schreef:

  ik vind jou reactie overdreven, zeker omdat er van mijn kant geen kwade opzet achter zit .ik vond de foto’s mooi en had het sleeptransport bij Terneuzen gezien dus dacht ik dat het een mooi serie was om op de site van Slepen en bergingen op de Westerschelde te plaatsen en gezien de reacties ben ik de enigste niet .en wat copyright betreft dat vond ik hier niet want dan had ik ze niet geplaatst

  1. Jan J de Jonge schreef:

   Mijn reactie is niet overdreven! Als je een lekker broodje bij de bakker ziet jat je die dan ook? Nee natuurlijk niet! Een goede foto maken gaat niet zomaar. Misschien daar eens in verdiepen, dan kom je er achter dat er een groot verschil is in foto’s maken of plaatjes schieten. Maar het is goed zo Bram, ik snap dat het niet kwade bedoeling was. Doorom heb ik op de vraag van eigenaar van tugspotters je niet laten blokkeren! Zand erover en is👍🏻zo

   1. bram goeree schreef:

    met het ”jatten” ben ik het nog steeds niet eens .ik kan en kon nergens vinden dat ik deze mooie serie niet op een andere site mocht zetten om daar veel mensen ook een plezier mee te doen .en zeker zie ik wel het verschil tussen deze foto’s en zomaar een plaatje en zoals jij al concludeert met het plaatsen van mooie foto’s wil ik er enkel maar meer mensen van laten mee genieten .bovendien heb ik erbij gezet dat de foto’s van jou afkomstig waren en niet van mij .daarom bevalt mij het ”jatten ” niet .vandaar nog even deze reactie teug .succes met het maken van nog meer mooie foto series

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *