25-08-2022, donderdag met mijn fotomaatje Ruud naar Zeebrugge geweest via Terneuzen en Breskens waar de koffie perfect was met appelgebak met slagroom en een snelle bediening dus wie doet je wat op zo’n mooie dag. Bij de scheepswerf Gardec in Zeebrugge kwamen we deze sleepboten tegen, de A955 Mier (ex-T66, ex-T46) en de A952 Wesp (ex-T63, ex-T43), naast Marine ex-havenboten van Antwerpen. Verder een onbekende sleepboot in Zeebrugge, in de binnenhaven kwam de MARIE een bemanningslid ophalen.

Ook de ISAAC NEWTON lag in Zeebrugge, de UNION PANDA, LIEVEN GEVAERT & SOUTHAMPTON lagen aan de kade wachtend op binnenkomende en vertrekkende schepen, de VB SAMBA lag aan de binnenkant van de sluis in Zeebrugge. De VB RUMBA & VB BOLERO lagen op hun vaste stekkie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *