18-04-2022, was maandagavond in Hansweert voor de MTS Valiant, op de terugweg zag ik de DUCHESS (Ports of Jersey/Landfall) liggen voor de sluizen, bij het maken van foto’s wenkte een uiterst vriendelijk Belgisch bemanningslid van de duwboot TALINN (fam. Maes/Victrol) om aan boord te komen, hij dacht dat ik bij de DUCHESS hoorde, maar was uiterst gastvrij en vertelde dat de TALINN met ROROPONTON 5 (fam. Maes/Victrol) uit Antwerpen naar Hansweert was gekomen en morgen dinsdag met de DUCHESS richting Vlissingen zou gaan. Mijn ervaring is dat waar je ook ter wereld interesse heb in de vaart of sleepvaart je altijd welkom bent aan boord, overal heerst dezelfde gastvrijheid als je respect en interesse in hun werk hebt, nogmaals dank voor de toelichting en gastvrijheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *