Module Carrier BIGROLL BISCAY (2015, ex-JY Zhoushan, Roll Group) ligt momenteel in de Vlissingse Buitenhaven, afgelopen dagen is er vanaf het DOC terrein (Dutch Offshore Contractors) een carrousel voor het leggen van kabels aan boord geplaatst door de bok MATADOR 3 (1600 ton hefvermogen). Ze ligt nu afgemeerd aan de vmlg. Marine steiger naast de jack-up barge JB-119 (300 ton hefvermogen), die allerlei materiaal aan boord hijst, ze wordt zo te zien of omgebouwd voor een kabel-leg functie. of gaat materiaal vervoeren om kabel te leggen. Hierbij een paar plaatjes van de afgelopen dagen, DOC voert vaker zulke opdrachten uit in de Buitenhaven. Verder de CTV COMMANDER P op weg naar de 1e Binnenhaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *