TOS is per 1 april 2022 de exclusieve leverancier van de Rijksrederij (Rijkswaterstaat) voor varend nautisch personeel.

De Rijksrederij beheert, bemant en onderhoudt specialistische schepen die o.a. beschikbaar worden gesteld aan Rijkswaterstaat.

Voor al deze schepen levert TOS zowel vast als aanvullend nautisch personeel.

Het gaat om uiteenlopende posities. De functies variëren van schipper en matroos voor de binnenvaartschepen, tot gezagvoerder, eerste stuurman, hwtk, matroos, bootsman, kok en wachtsman voor de kust- en zeegaande vaartuigen.

De schepen zijn inzetbaar voor werkzaamheden zoals, vaarwegmarkering, oliebestrijding, visserijonderzoek, meten en patrouille- en kustwachtactiviteiten.

NAUTISCH PERSONEEL!

Marleen Stuurman, Operations Director: ‘We hebben een dienstverleningsovereenkomst getekend met Rijkswaterstaat. Net als in de periode 2010 – 2015 gaan we nautisch personeel beschikbaar stellen voor de vaartuigen van de Rijksrederij. We zijn blij met dit mooie contract. Het sluit perfect aan bij onze core business. En met dit contract versterken we ons aandeel op de Nederlandse zeevarende markt aanzienlijk. Het zal een positief effect hebben op de werving van Nederlandse zeevarenden en binnenvaartpersoneel. Goed om deze contacten aan te halen en te versterken. De dienstverleningsovereenkomst gaat in voor een periode van vier jaar, met een optie tot verlenging van een jaar. We kijken ernaar uit om onze langdurige relatie met Rijkswaterstaat voort te zetten en uit te breiden.’

RIJKSWATERSTAAT TEAM ROTTERDAM & VLISSINGEN

Op ons hoofdkantoor in Rotterdam is een team samengesteld voor Rijkswaterstaat. Stuurman: ‘Marco Lems en Tim Spitters zijn in Rotterdam het aanspreekpunt voor onze klant, vaste medewerkers en sollicitanten.

Zowel Marco als Tim zijn binnen TOS al geruime tijd actief in onze sectoren maritiem, sleepvaart en ship delivery.

Per 1 april komt Isabelle van der Paal ons team weer versterken als Consultant Crewing op de nieuwe locatie in Vlissingen-Visserijkade 101. Isabelle fungeerde als 1e aanspreekpunt voor Rijkswaterstaat in de periode 2012 – 2015. We zijn blij om Isabelle weer te verwelkomen op ons nieuwe TOS kantoor te Vlissingen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *