24-10-2021, na een jaar of 2 weer een keer naar Antwerpen geweest om weer eens te fotograferen en daarvan stuur ik enkele. Alvast de duwboot BANCO op het Albertkanaal,  we stonden op het steiger van Lilo waar MED boten aanmeren en daar kwam de FAIRPLAY I voorbij.

Aan de kant bij het Fort van Liefkenshoek kon ik de MED sleepboten fotograferen en moest ze een beetje aanpassen want het was een ruime afstand dus bij deze de MED CASTOR, MED POLARIS en MED REGULUS vanaf Het fort Liefkenshoek gefotografeerd. Ook de SD SHARK , UNION EAGLE en de ZEESCHELDE kwamen voorbij de lens.

Voor de liefhebbers van duwboten nog een paar plaatjes van de THOR ook op het Albertkanaal, een zijkanaal van het Albertkanaal, het kanaal Dessel-Schoten ligt de sluis 10 en daarvoor lag de LEXY en een ook nog voor mij onbekende voor rekreatie omgebouwd sleepboot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *