13-08-2021, in navolging van Ruud Zegwaard ook maar eens in Bru wezen kieken, de haven bij Padmos en Duivendijk lag vol, o.a.: LIAM-P (ex-Wilco-B, MSP Towing) voorzien van nieuwe Mitsubishi motor (1275 hp) en nieuwe pijpen, WILLEM-B Sr. & ANDRE-B (BMS Towing)  en BRANDARIS (Bouwmantug) verder de SYLVIA die te koop ligt, en duikvaartuig A850 SOEMBA.

2 gedachtes over “Bruinisse”

  1. J van Belzen schreef:

    De Liam-P is geheel uit zijn model getrokken , de rondgang voor het stuurhuis, een duwfender, en ga zo maar door. Zonde van zo’n mooi slepertje als de Ex Scheldepoort 1.

    1. Hans Neels schreef:

      Dat is allemaal mooi, maar er moet ook een boterham mee verdient worden, dus aanpassingen kan ik wel begrijpen, soms is dat praktischer om de eigenschappen te verbeteren en breder inzetbaar te maken, en dat gaat dan ten koste van het origineel, kijk maar naar de vmlg. Wiltons nu Scheldepoort 2. Dat hou je niet tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *