20-03-2021, Terneuzen, vandaag geprobeerd om in de geest van Willem Kruit een reportage te maken, die gelijk een eerbetoon is voor zijn fotowerk en bijdrages aan de vele sites en platforms betreffende scheepvaart in het land. Daarvoor naar Terneuzen geweest, waar Willem (naast de Griete) vaak te vinden was, niet alleen voor de sleepvaart, maar voor allerlei type schepen. Ook met zijn kwinkslag een bemanningslid en een paar vogels op de plaat gezet, iets wat hij vaak deed, naast de schepen had hij ook oog voor de man/vrouw achter de zeeman……

De MULTRATUG 13 & MULTRATUG 18 (Multraship) assisteerden de MAERSK KATE bij aankomst in de Westsluis en begeleiden haar naar Gent, ook gezien een koppel Cygnus olor (knobbelzwanen).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *