Woensdagmorgen 1 april 2020 vertrok vanaf de Heeremalocatie in het Calandkanaal (Europoort) het kraanschip SLEIPNIR (2019). Bestemming: Haugesund (Noorwegen). De BOLUDA sleepboten VB EBRO en EXPERIENCE waren er voor eventuele assistentie. U ziet ook de HEBO-CAT 7 en de KRVE 29.

Eén gedachte over “Vertrek SLEIPNIR”

  1. Hans van zoelen schreef:

    Mooie Foto’s Zeeschepen en Offshore heb altijd mijn interesse gehad in mijn jonge jaren welde ik gaan varen maar vijftig jaar geleden moest je naar je ouders luisteren op de lagere school maakte ik al van een klomp zeilbootjes op de LTS ben ik lasser geworden er na in de scheepsbouw en of,onschore bouw gewerk zo had ik 48jaar een verbinding met de zee tot nu toch al heb ik pensioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *