Een paar oude opnames uit de jaren 70 en 80, te zien de WAASLAND, BEVELAND, RILLAND & FINLAND van Willem Muller. De OREGON, MULTRATUG 4, LEENDERT MULLER & WISCONSIN van Multraship, alles in Terneuzen. De OREGON & WISCONSIN (Spier, Papendrecht) voeren in charter bij Multraship in de begintijd.

De ZEEHOND en POTVIS van Smit-Tak met bok op het Kanaal door Walcheren, ca. 1978 bij afbouw halfhoge brug, BANCKERT (ex-Maasbank) van NVS in de Buitenhaven, SOLANO van ITC in de 2e Binnenhaven Vlissingen met het werkscheepje van Hermes langszij.

 

 

Eén gedachte over “Uit den ouden Doosch”

  1. Boudewijn schreef:

    Heb je nog meer foto s van sleepdienst Vlissingen toen ze nog bij de Calpam waren en bij de NVS ik heb er al heel wat gevonden maar deze had ik nog niet gezien. Boudewijn Dane.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *