Het wordt steeds drukker met allerlei type’ s werkschepen in Vlissingen, o.a. voor de windparken op zee, zomaar een paar plaatjes; COASTAL CHARIOT, COASTAL CHALLENGER, OFFSHORE WANDELAAR (Acta Marine), PATRIOT (Braveheart Marine), SUPPORTER (Northern Offshore Services) & SC AMETHYST (Sima Charters). IKAR ligt nog steeds aan de Piet Heinkade (oliescherm?) en DCS VERIFIER (Delta Coastal Services) kwam binnen (op de achtergrond DCS EXPLORER aan steiger DCS in de Buitenhaven).

Eén gedachte over “Werkschepen in Vlissingen”

  1. W.P. v.d.Hoff schreef:

    Wat betreft de Ikar, ik heb zo’n idee dat ze bij het verspelen van haar sleep en het in de schroef komen de sleeptros er een oliekering van de schroefas een opdonder heeft gehad en er een beetje olie lekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *