Vanmiddag arriveerde het kraanschip SAIPEM 7000 in de Maasmond , op zee hadden de SMIT CHEETAH , SMIT HUDSON , INNOVATION en de BEAGLE van Smit Kotug Towage vastgemaakt en sleepten het gevaarte naar Damen in de Botlek.
Ook te zien de uitgaande FINLANDIA SEAWAYS en de inkomende BRITANNIA SEAWAYS en vanaf een snelle RIB werden ook wat foto’s gemaakt.

2 gedachtes over “18-7-2019 AANKOMST IN DE MAASMOND VAN DE SAIPEM 7000.”

  1. Edwin schreef:

    Hallo. Ik lees dat de SAIPEM 7000 rond mei 2020 de haven weer gaat verlaten. Is bekend op welke dag dat is? Ik wil dit graag zien. Weet je ook wat de meest geschikte locatie is om te staan om het vertrek te kunnen zien? In december (even kijken) ben ik op deze plek gaan staan 53.444037, 6.857050 , maar het zich was vanaf hier niet goed op de SAIPEM. Groet

    1. Kees Torn schreef:

      Ben niet bekend in de Eemshaven en wanneer de Saipam vertrekt weet ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *