van 11-05 tot 18-05 op vakantie geweest in Molbergen, Duitsland en daar in de buurt enkele havens en vaarwegen bekeken en het een en ander gefotografeerd. De AUGUST & BRUNTJE bij het Museum van Haren-Ems, in de haven van Haren-Ems lagen de CECILIE & MAXI, op de werf in Haren-Ems lag de MIGNON. Ook nog een dag in Emden geweest en daar lagen de FINN, FRIEDRICH WESSELS en de STIER. De haven sleepboten van Emden op een rijtje.

De GYAS kwam met het ponton WAGENBORG BARGE 2 en de bok TRITON naar de sluis om te schutten naar de Eems en de OCEAN ZEPHYR lag in de haven van Emden.

Eén gedachte over “Tour Ruud Zegwaard Duitsland”

  1. Ian Bromley schreef:

    Hi Ruud,

    Just looking at some of your photos on other sites, thank you for capturing the Z-Pellers going off to Kaliningrad, so pleased they are still going. I was captain of European Freeway for many years and we started using Kotugs when they arrived in Europoort to compete with Smit, they were brilliant. Can you tell me where to find a list of old Smit tugs please, I am interested in the sisterships to Smit Ierland from the 80s.
    Cheers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *