30-03-2018, PUMA (2014, 74 tbp, Ocean Koper d.o.o.) in dok bij Shipyard Reimerswaal, locatie Hansweert om in de kleuren van Multraship gezet te worden, m.a.w. de nieuwste aanwinst en zusje van de MULTRATUG 20.

Eén gedachte over “Puma in dok bij Shipyard Reimerswaal”

  1. Hans Neels schreef:

    Good evening mr. Franco Sasson, can you tell me how it is possible that photo’s of me and my colleague Gilles Bronke are placed on Marinetraffic under your name and copyright. The photo’s of the tug PUMA (now MULTRATUG 28) were made by Gilles Bronke and me, Hans Neels for Tugspotters.com under copyright. Please give us an explanation fort his, this is not a normal way of using copyright. Regards, Hans Neels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *