23-02-2018, Multraship’s Carrousel Rave Tug MULTRATUG 32 assisting the TEFC, Totally Enclosed Forestry Carrier JAEGER ARROW from Zelzate on the Canal Gent-Terneuzen towards the locks at Terneuzen. In part 2 (and movie) she is assisting the vessel as breaking tug by means of her carrousel construction. The tug showed her capabilities as breaking tug by making a complete turn during the assistance, at entering the lock the MULTRATUG 32 changed here role from breaking tug into steering tug by using the towing pins.

2 gedachtes over “Carrousel Rave Tug Multratug 32 with Jaeger Arrow, part 2”

  1. H. Kamerling schreef:

    Ik heb speciaal een rondje van de zaak voor houw gemaakt Hans.

    1. Hans Neels schreef:

      Dacht ik wel, maar kwam er in het filmpje niet helemaal uit, kan nog niet twee dingen tegelijk…. komt nog wel…… Laat wel mooi de mogelijkheden van de Carrousel Rave Tug zien, ook mooi om te zien de overgang van “breaking tug” naar ” steering tug” met de pins. Loerde er al een poosje op, met als toetje van de week het transport van de Energy Endeavour. Bedankt! gr., Hans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *