Vandaag weer eens een Tour de Hollande gedaan maar niet verder gekomen als de Rotterdamse, Schiedamse en Vlaardingse havens, maar er was genoeg te doen zoals de PALLAS die weer in het Rotterdamse terug kwam en voorlopig een ligplaats heeft in de Wilhelminahaven, Schiedam op de vroegere steigers van Smit.

Op de Heyplaat, Rotterdam en wel in de Eemhavenweg bij de ingang van de Werkhaven bij, CSR – Casco en Sectiebouw, de bok MATADOR 2 die het casco van de KABANBAY BATYR in de hijs had die tewater werd gelaten en waarop de 2 BROEDERTROUW sleepboten lagen te wachten voor verder transport naar Scheepswerf de Hoop in Lobith.

Op het terrein van de vroegere RDM stond de MULTRATUG 4 hoog en droog voor reparatie, in de Heysehaven ligt nog steeds de SEVEN BOREALIS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *