Vandaag kwam er weer een Damen boot en wel de PAPILLON, ASD 2310 SD naar de Europoort voor de proefvaart. De PAPILLON is besteld vanwege een tienjarig contract tussen De Boer Remorquage SARL met Grand Port Maritime de Guyane, en gaat varen in de havens van Cayenne en Kourou in Frans Gyana. De sleepboot gaat de scheepvaart assisteren en is standby in geval van calamiteiten. Een belangrijke secundaire taak is het assisteren bij onderhoudsbaggerwerkzaamheden in beide havens. De ASD 2310 Shallow Draft, PAPILLON kan worden omgebouwd om de zeebodem te egaliseren en om survey werkzaamheden uit te voeren.
De Boer Remorquage SARL is een dochterbedrijf van De Boer en het IJmuidense Iskes Towage & Salvage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *