Vandaag naar Alblasserdam gereden omdat de GOUWESTROOM het nodig vond via de stad naar Hardinxveld te gaan. Maar de sleep, 2 Stantugs en een FCS 2610 die van de TRINA afkwamen, ging niet zo goed dus werden de MERWESTROOM en de GEPKE bij besteld. De MERWESTROOM was de stuurboot van het GOUWESTROOM transport. De VLIESTROOM met de FCS 2610 (Imonr 9815654) en als achterboot de GEPKE.

2 gedachtes over “Transport StanTug 2608 & FCS 2610”

  1. Henk Ros schreef:

    Niet de Vliestroom en Gepke, doch de Merwestroom en Gepke werden erbij besteld. Het samengestelde transport was vanuit de Waalhaven met de Gouwestroom als duwboot en Vliestroom als “leading tug” vertrokken. Klaarblijkelijk is het transport dus gesplitst.

  2. Hans Neels schreef:

    Bedankt Henk voor de correctie/aanvulling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *