Vanmorgen is de GUARDIAN binnengekomen te Vlissingen.

Vanmiddag zal Koning Willem Alexander een bezoek brengen aan boord.

Koning Willem-Alexander komt vandaag naar Vlissingen. Hij brengt een bezoek aan het Maritiem en Logistiek College De Ruyter, dat compleet gerenoveerd is.  De koning neemt ook een kijkje bij sleep- en bergingsbedrijf Multraship.
Het bezoek begint rond 13.15 uur op de Boulevard Bankert. Na zijn aankomst gaat de koning vrijwel meteen het gebouw van het Maritiem en Logistiek College in. Hij krijgt een rondleiding en verricht de officiële openingshandeling van het gebouw. Daarbij kunnen alleen genodigden aanwezig zijn.

Rond 14.15 uur vertrekt de koning vanaf de boulevard naar de Finsa Terminal aan de Westerhavenweg, ook in Vlissingen. Daar gaat hij rond half drie aan boord van een zeesleper van Multraship. Een uur later beëindigt de koning zijn bezoek aan Zeeland.

De GUARDIAN zal na het vertrek van de koning weer direct naar Den Helder vertrekken om haar taken te hervatten.  Deze worden sinds gisteren tijdelijk waargenomen door de MULTRATUG 20.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *