Over Alphatron

Waar communicatie, observatie en navigatie van cruciaal belang zijn, kunt u rekenen op de technologische oplossingen en hoogwaardige elektronica van Alphatron Marine. Onze expertise strekt zich uit over het brede terrein van de maritieme elektronica, een specialisme dat niet veel bedrijven van A tot Z beheersen.
Product innovaties en service verbeteringen ontstaan wanneer mensen de ruimte krijgen voor nieuwe ideeën en initiatieven. Daarom is onze slogan “ The human touch in technology”.

Gezamenlijk zijn wij importeur, producent, ontwikkelaar, leverancier en serviceverlener van hoogwaardige navigatie-, communicatie- en automatiseringssystemen. Daarnaast zijn we actief op het gebied van specialistische IT oplossingen en Entertainment concepten voor maritieme markten als Zeevaart, Binnenvaart en Mega Yachting. Bovenstaande activiteiten worden ondersteund door een eigen opleidingscentrum.

Ons werkterrein bestrijkt Zeevaart, Binnenvaart, Baggerij, Offshore, Mega Yachting en Visserij. Daarnaast zijn wij volop actief op het terrein van communicatie- en IT oplossingen op het land.

Contact

Alphatron