Vrijdag 21-05-2021 weer eens op pad geweest met mijn fotomaatje en diverse havens aan gedaan zoals hier in Hardinxveld bij de Damenwerf waar de nieuwbouw PROGRESS voor Brabo, Antwerpen. Deze HENDRIK heeft nog een toevoeging aan de naam maar die ben ik vergeten te vragen aan de eigenaar maar die had wel heel wat te vertellen over het bootje dat gerenoveerd wordt om later weer te kunnen varen. In de Dordtse Wilhelminahaven kwam de duwboot HERKULES X een geladen schrootbak brengen en ging met 4 geladen weer weg. In Hardinxveld lag bij de Neptun werf de NEPTUN 11 hoog en droog, en in de verte zag ik de BO JO een lege bak oppikken en vertrekken. In Dordrecht zagen we de stuurhut en woning van de DAMCO 21 – Alexander von Engelberg op de wal staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *