22-10-2018, Heavy Transport Vessel BIGLIFT BARENTSZ (Biglift) met het jack-up EXOMNA aan dek. De EXOMNA is het vmlg. Jack-up Rig ENERGY ENCHANCER die net als de ENERGY ENDEAVOUR omgebouwd zou worden in de Scaldiahaven. De werkzaamheden zijn stopgezet en het platform vertrekt met de BIGLIFT BARENTSZ naar Afrika. Het zou daar verder ongebouwd worden tot accommodatie platform. Aan de calamiteitensteiger lagen de zusjes MULTRATUG 4 en MULTRATUG 14 afgemeerd.

2 gedachtes over “Biglift Barentsz met jack-up Exomna”

  1. Jack schreef:

    Hans Neels de Energy Enchancher is toch naar Rotterdan gegaan ligt of staat nu bij Damen Verolme.
    Werkzaamheden stopgezet vanwege het arbeidsongeval met dodelijke afloop?

    1. Hans Neels schreef:

      De ENERGY ENDEAVOUR is naar Rotterdam versleept, zie ook bericht van Jan Oosterboer van 21 oktober. De EXOMNA is de vmlg. EBERGY ENCHANCHER en gaat naar West-Afrika, reden van het stopzetten werkzaamheden weet ik niet. gr., Hans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *