Velen gebruiken dagelijks onze upload mogelijkheid op de site. Helaas is hier een bug ingeslopen die op korte termijn helaas niet te repareren is. Graag willen wij de foto’s die dagelijks door jullie met veel plezier worden gemaakt blijven delen.

De foto’s mogen jullie mailen naar redactie@tugspotters.com. Wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk geplaatst worden op de website.

Upload je al regelmatig naar onze site, dan kan je ook toegang vragen tot onze backend om artikelen te uploaden. Dit gaat heel simpel en we helpen je graag op weg. Stuur een email naar helpdesk@tugspotters.com om je aan te melden!

In de tussentijd gaan wij verder met het zoeken naar de bug om deze zo snel mogelijk te repareren.

Excuses voor het ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *