Scheepvaart Belgie zal maandag zwaar verstoord zijn

De scheepvaart zal maandag tijdens de nationale stakingsdag zware hinder ondervinden. De werknemers van het agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust van de Vlaamse overheid zijn “zwaar verbolgen” over de werkwijze van de federale regering. Dat meldt ACV-Transcom.

Volgens de christelijke vakbond stappen naast vele administratieve medewerkers ook de volgende operationele diensten mee in de actie:het Maritiem Reddings- en Coördinatiecentrum Oostende, de verkeerscentrales die de scheepvaart begeleiden (Zeebrugge,Zandvliet en Zelzate), de loodsen,de loodsdienstcoördinatoren in Gent, Antwerpen, Zeebrugge en Vlissingen en de verschillende personeelsgroepen van Vloot, die zorgen voor het beloodsen van schepen.

Tags: , , , , , ,

GERELATEERDE ARTIKELEN

ONZE COMMUNITYPAGINA

REAGEREN OP DIT ARTIKEL